η ομάδα μας

Yiannis

Ιωάννης Νικολόπουλος

Ορθοπαιδικός Χειρουργός

Ο Ιωάννης Νικολόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 5/12/1975. Μεγάλωσε στον Ασπρόπυργο Αττικής, φοίτησε στο 1ο Γενικό Λύκειο Ασπροπύργου από όπου με το θεσμό των Πανελληνίων Εξετάσεων εισήχθη το 1995 στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και έλαβε το πτυχίο της Ιατρικής το 2001 με βαθμό «Λίαν Καλώς – 7,5/10».

Στη συνέχεια υπηρέτησε (την περίοδο 2002-2003) ως αγροτικός ιατρός την Υπηρεσία Υπαίθρου στο Π.Ι Καστελλίων Φωκίδας το οποίο υπάγεται στο Γενικό Νοσοκομείο Άμφισσας.

Η χειρουργική του ειδικότητα ξεκίνησε το 2003 στο Γ.Ν. Παίδων Αθηνών «Π&Α Κυριακού» όπου και παρέμεινε για έξι (6) μήνες, αφού στη συνέχεια αναζήτησε περισσότερες χειρουργικές εμπειρίες στο Ηνωμένο Βασίλειο ως ειδικευόμενος Γενικής Χειρουργικής στο  νοσοκομείο Royal Brompton & Harefield NHS.

Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία ως ιατρός μονάδας και συνέχισε τη χειρουργική του πορεία για άλλη μια φορά στο Ηνωμένο Βασίλειο, ως ειδικευόμενος Γενικής Χειρουργικής στο νοσοκομείο Gilbert Bain NHS στη Σκωτία.

Ξεκίνησε την ειδικότητα της Ορθοπαιδικής Χειρουργικής το 2006 σε ένα από τα σημαντικότερα νοσοκομεία τραύματος και εξειδικευμένων ορθοπαιδικών επεμβάσεων, το Γ.Π.Ν «Ασκληπιείο Βούλας» και έμαθε την ορθοπαιδική χειρουργική τέχνη δίπλα σε καταξιωμένα ονόματα της Ορθοπαιδικής επιστήμης.

Έλαβε τον τίτλο της ειδικότητας της Ορθοπαιδικής το 2011 οπότε και ξεκίνησε το δικό του ιδιωτικό ιατρείο στον Ασπρόπυργο Αττικής.

Η αγάπη του για την επιστήμη της ορθοπαιδικής αλλά και οι ανησυχίες του για την εφαρμογή των εξελίξεων  της χειρουργικής στην ορθοπαιδική, τον οδήγησαν με υποτροφία της Ευρωπαϊκής Ορθοπαιδικής Εταιρίας (EFORT) στη Φλωρεντία της Ιταλίας, όπου εκπαιδεύτηκε δίπλα στον καθηγητή ορθοπαιδικής Maximilliano Marcucci στην Ελάχιστα Επεμβατική Χειρουργική (Minimal Invasive Surgery) και ειδικότερα, στην αντικατάσταση της άρθρωσης του Ισχίου και του Γόνατος.

Το 2009, απέκτησε εξειδίκευση-master (MSc) από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στα Μεταβολικά Νοσήματα των Οστών και την Οστεοπόρωση.

Σήμερα, ο ιατρός πέραν του ιατρείου του στον Ασπρόπυργο, διατηρεί συνεργασία ως επιστημονικός υπεύθυνος του ορθοπαιδικού τμήματος, με δύο πολυϊατρεία, το Medica στον Άγιο Στέφανο Αττικής και το Iasis στο Ναύπλιο Αργολίδας.

Επίσης, συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα νοσοκομεία των Αθηνών για την επιτέλεση των χειρουργικών του επεμβάσεων, όπως το θεραπευτήριο Metropolitan στο Νέο Φάληρο, το θεραπευτήριο Metropolitan General στο Χολαργό, την κλινική Mediterraneo στη Γλυφάδα, το Ιατρικό Αθηνών – Κλινική Περιστερίου και την Αθηναϊκή Κλινική – Mediclinic στο κέντρο της Αθήνας.

Κλείνοντας, τονίζουμε ότι ο ιατρός εξειδικεύεται στη χειρουργική του ισχίου και του γόνατος με Ελάχιστα Επεμβατική Χειρουργική τεχνική, ενώ αναλαμβάνει – με εξίσου εξαιρετικά αποτελέσματα – περιπτώσεις αθλητικών κακώσεων, καταγμάτων, πιεστικών νευροπαθειών κ.ά.

Ο ιατρός είναι δίπλα σας για να συζητήσετε κάθε ορθοπαιδικό σας πρόβλημα και να βρείτε μαζί την ιδανική λύση, μια λύση που να ταιριάζει «γάντι» σε εσάς.

Μη διστάσετε λοιπόν να επικοινωνήσετε μαζί του.

Πτυχία

 

ioanis nikolopoulos iatriki idikotita
ioanis nikolopoulos iatriki sxoli
ioanis nikolopoulos panepistimio ioanninwn

Θέλω να κλείσω ραντεβού τώρα!

Online Ραντεβού