η ομάδα μας

Ελένη Χάλαρη

Ελένη Χάλαρη

Αναισθησιολόγος

Η Ελένη Χάλαρη γεννήθηκε στην Αθήνα στις 22/06/1953. Μεγάλωσε στη Γλυφάδα Αττικής, φοίτησε στο 1ο εξατάξιο Γυμνάσιο Γλυφάδας από όπου με το θεσμό των Πανελληνίων Εξετάσεων εισήχθη το 1971 στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και έλαβε το πτυχίο της Ιατρικής το 1977 με βαθμό «Λίαν Καλώς».

Κατά το διάστημα 09/1977-02/1982 εκπαιδεύτηκε στην ειδικότητα της Αναισθησιολογίας στο Staedtisches Krankenhaus Spandau Berlin, Germany, αποκτώντας τον Φεβρουάριο του 1982 τον τίτλο Ειδικότητας «Αναισθησιολογίας και Εντατικής Θεραπείας» από το Πανεπιστήμιο του Δυτικού Βερολίνου. Συνέχισε την εργασία της ως Επιμελήτρια στη μετεγχειρητική Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ίδιου Νοσοκομείου μέχρι το 1985, όπου επιστρέφει στην Ελλάδα. Ολοκλήρωσε τις ακαδημαϊκές της Σπουδές με την απόκτηση Διδακτορικού Διπλώματος στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών τον Ιούνιο του 1992.

Από το 1985 έως το 1989 εργάστηκε ως Επιμελήτρια Αναισθησιολογίας στο Αρεταίειο Νοσοκομείο Αθηνών και στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Από το 1989 έως 2002 συνέχισε ως Επιμελήτρια Α΄ Αναισθησιολογίας – Αναπληρώτρια Διευθύντρια στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Από το 1995 έως το 2002 διετέλεσε Επιστημονικός Συνεργάτης των Θεραπευτηρίων Υγεία & Ευρωκλινική.

Από το 2002 μέχρι και σήμερα εργάζεται ως Διευθύντρια του Αναισθησιολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου Metropolitan.

Στο επιστημονικό της έργο συμπεριλαμβάνονται δημοσιεύσεις σε ξένα και ελληνικά ιατρικά περιοδικά και ανακοινώσεις σε διεθνή Συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Τέλος διετέλεσε Εισηγήτρια σε μετεκπαιδευτικά μαθήματα και σεμινάρια της Ελληνικής Αναισθησιολογικής Εταιρείας, Επιστημονικός Συνεργάτης στη σχολή Επαγγελμάτων Υγείας & Πρόνοιας του ΤΕΙ Αθήνας, και συμμετείχε ως ομιλήτρια σε πληθώρα επιστημονικών εκδηλώσεων.

Θέλω να κλείσω ραντεβού τώρα!

Online Ραντεβού